Продавець Интернет магазин Global Shop розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3091 відгук

Добрый день! Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Global-Shop.in.ua
Контакти
Интернет магазин Global ShopМенеджер Ника
Самовывоза Нет! Отправка новой почтой!! Склады в разных городах, Київ, Україна
+380 (63) 553-28-10
+380635532810+380635532810
+380 (63) 553-28-10
впередназад
Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 2Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 3Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 4Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 5Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 6Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 7Форми для варіння яєць без шкаралупи, фото 8

Форми для варіння яєць без шкаралупи

150 

  • В наявності
  • Код: 3
Форми для варіння яєць без шкаралупи
Форми для варіння яєць без шкаралупиВ наявності
150 
+380 (63) 553-28-10
+380 (63) 553-28-10
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Форма для варіння яєць без шкаралупи Eggies

Форми для варіння яєць без шкаралупи Eggies — це дивовижне пристосування для кухні, яке здатне набагато полегшити приготування й оброблення страв із яєць.

Яйця в сирому вигляді поміщаються в спеціальні ємності, які потім варяться у воді до потрібного ступеня готовності продукту. Таке рішення дає змогу отримати очищені варені яйця відразу після готування! Також з'являється можливість додати в сире яйце додаткові інгредієнти та зробити абсолютно незвичайну страву. Форми для варіння яєць Eggies обладнані зручними тримачами зверху — гарячі яйця зручно й безпечно витягувати з окропу. У наборі Ви отримаєте 6 формочок Eggies і зручну ложечку для відділення жовтка.

 

Переваги:

  • - праскові варені яйця мають акуратний вигляд — очищайте шкаралупи без нерівностей!
  • - швидке та легке використання
  • - простий догляд
  • — антипригарна внутрішня поверхня — вийняти готове яйце з форми дуже легко!
  • - можна варити тільки білки або жовтки, а також два білки замість одного — на Ваш смак
  • - можна готувати фаршировані яйця й заздалегідь додавати різні приправи

 

У комплекті:

  • Шість контейнерів для варіння яєць без шкаралупи.
  • Ложка для відділення білка від жовтка.
  • Інструкція із застосування.

 

 

Опис

 

Відеообзор...

 

 

 

Пропонуємо до вашої уваги парочку рецептів до форми для варіння яєць без шкаралупи Eggies:

  • Яйця «Бенедікт»

Інгредієнти:

Соус Hollandaise — 1 столова ложка

Яйце — 4 штуки

Обсмажені скибочки хліба або тости — 2 штуки

Підсмажені бекон або шинка — 4 шматочки

Сіль, перець, петрушка до смаку

Спосіб приготування:

Розбиваючи яйця, помістіть їх у 4 підготовлені форми для варіння яєць. Посоліть і поперчіть на смак. Дотримуючись інструкції, відваріть яйця. Укладіть на страву трохи обсмажені скибочки хліба або тости. Покладіть на них підсмажені шматочки бекону або шинки, потім відварені яйця, які зверху облийте соусом Hollandaise. Прикрасьте страву свіжою петрушкою. Замість соусу Hollandaise можна використовувати більш звичний майонез.

  • Омлет «Здоров'я»

Інгредієнти:

Яєчний білок — 2 штуки

Дрібно нарізаний зелений лук — 1 столова ложка

Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка

Дрібно нарізана зелень петрушки, кропу — 1 чайна ложка

Сіль і перець на смак

Ополотинки томатів «чоррі» — 1⁄4 чашки

Скибочки очищеного авокадо без кісточки — 1⁄4 плода

Спосіб приготування:

За допомогою сепаратора відокремте білки від жовтків. В окремому посуді змішайте яєчні білки, зелену цибулю, солодкий перець, сіль і перець, петрушку, кріп. Розлийте отриману масу у дві форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте за допомогою половинок томатів «чорі» та скибочок авокадо.

  • Омлет із сиром, шинкою й солодким перцем

Інгредієнти:

Яйце — 4 штуки

Дрібно нарізана шинка — 2 столові ложки

Тертий сир «Чеддер» — 2 столові ложки

Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка

Петрушка сушена або петрушка свіжа — 1 чайна ложка або 2 чайні ложки

Сіль і перець на смак

Спосіб приготування:

В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, шинку, сир, солодкий перець, сіль і перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте за допомогою скибочок солодкого перцю, зелені кропу та петрушки.

  • Південно-західний омлет

Інгредієнти:

Яйце — 4 штуки

Тертий сир «Монтерій Джек» — 2 столові ложки

Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка

Дрібно нарізаний червоний лук — 1 столова ложка

Дрібно нарізана кінза — 1 чайна ложка

Сіль і перець на смак

Сальса – ¼ чашки

Спосіб приготування:

В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, сир, червона цибуля, кінзу, солодкий перець, сіль і перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте із сальсою.

  • Грецький омлет

Інгредієнти:

Яйце — 4 штуки

Дрібно нарізаний шпинат — 2 столові ложки

сир Фета — 2 столові ложки

Дрібно нарізаний червоний лук — 2 чайні ложки

Сушений орегано — 1⁄2 чайної ложки

Оливки — 1⁄4 чашки

Дрібно нарізаний болгарський солодкий перець — 1⁄4 чашки

Спосіб приготування:

В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, сир, червона цибуля, шпинат, орегано, солодкий перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте з оливками, сиром і солодким перцем.

  • Омлет "Три сыра"

Інгредієнти:

Яйце — 4 штуки

Тертий (або дрібні кубики) сир Чеддер — 2 столові ложки

Тертий (або дрібні кубики) сир Моцарела — 2 столові ложки

Тертий (або дрібні кубики) сир Джек — 2 столові ложки

Дрібно нарізаний болгарський солодкий перець — 2 столові ложки

Дрібно нарізана зелень петрушки — 2 чайні ложки

Сіль, перець, на смак

Спосіб приготування:

В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, 3 різновиди сиру, болгарський перець, петрушку. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте з половинками помідорів чері та свіжою зеленню.

 

 

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 150 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner