Опис
Відеообзор...
Пропонуємо до вашої уваги парочку рецептів до форми для варіння яєць без шкаралупи Eggies:
- Яйця «Бенедікт»
Інгредієнти:
Соус Hollandaise — 1 столова ложка
Яйце — 4 штуки
Обсмажені скибочки хліба або тости — 2 штуки
Підсмажені бекон або шинка — 4 шматочки
Сіль, перець, петрушка до смаку
Спосіб приготування:
Розбиваючи яйця, помістіть їх у 4 підготовлені форми для варіння яєць. Посоліть і поперчіть на смак. Дотримуючись інструкції, відваріть яйця. Укладіть на страву трохи обсмажені скибочки хліба або тости. Покладіть на них підсмажені шматочки бекону або шинки, потім відварені яйця, які зверху облийте соусом Hollandaise. Прикрасьте страву свіжою петрушкою. Замість соусу Hollandaise можна використовувати більш звичний майонез.
- Омлет «Здоров'я»
Інгредієнти:
Яєчний білок — 2 штуки
Дрібно нарізаний зелений лук — 1 столова ложка
Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка
Дрібно нарізана зелень петрушки, кропу — 1 чайна ложка
Сіль і перець на смак
Ополотинки томатів «чоррі» — 1⁄4 чашки
Скибочки очищеного авокадо без кісточки — 1⁄4 плода
Спосіб приготування:
За допомогою сепаратора відокремте білки від жовтків. В окремому посуді змішайте яєчні білки, зелену цибулю, солодкий перець, сіль і перець, петрушку, кріп. Розлийте отриману масу у дві форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте за допомогою половинок томатів «чорі» та скибочок авокадо.
- Омлет із сиром, шинкою й солодким перцем
Інгредієнти:
Яйце — 4 штуки
Дрібно нарізана шинка — 2 столові ложки
Тертий сир «Чеддер» — 2 столові ложки
Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка
Петрушка сушена або петрушка свіжа — 1 чайна ложка або 2 чайні ложки
Сіль і перець на смак
Спосіб приготування:
В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, шинку, сир, солодкий перець, сіль і перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте за допомогою скибочок солодкого перцю, зелені кропу та петрушки.
- Південно-західний омлет
Інгредієнти:
Яйце — 4 штуки
Тертий сир «Монтерій Джек» — 2 столові ложки
Дрібно нарізаний солодкий перець — 1 столова ложка
Дрібно нарізаний червоний лук — 1 столова ложка
Дрібно нарізана кінза — 1 чайна ложка
Сіль і перець на смак
Сальса – ¼ чашки
Спосіб приготування:
В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, сир, червона цибуля, кінзу, солодкий перець, сіль і перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте із сальсою.
- Грецький омлет
Інгредієнти:
Яйце — 4 штуки
Дрібно нарізаний шпинат — 2 столові ложки
сир Фета — 2 столові ложки
Дрібно нарізаний червоний лук — 2 чайні ложки
Сушений орегано — 1⁄2 чайної ложки
Оливки — 1⁄4 чашки
Дрібно нарізаний болгарський солодкий перець — 1⁄4 чашки
Спосіб приготування:
В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, сир, червона цибуля, шпинат, орегано, солодкий перець. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте з оливками, сиром і солодким перцем.
- Омлет "Три сыра"
Інгредієнти:
Яйце — 4 штуки
Тертий (або дрібні кубики) сир Чеддер — 2 столові ложки
Тертий (або дрібні кубики) сир Моцарела — 2 столові ложки
Тертий (або дрібні кубики) сир Джек — 2 столові ложки
Дрібно нарізаний болгарський солодкий перець — 2 столові ложки
Дрібно нарізана зелень петрушки — 2 чайні ложки
Сіль, перець, на смак
Спосіб приготування:
В окремому посуді змішайте разом яєчні білки з жовтками, 3 різновиди сиру, болгарський перець, петрушку. Розлийте отриману суміш у чотири підготовлені форми для варіння яєць. Відваріть відповідно до інструкції. Після готовності вийміть отриманий омлет із форм, укладіть на страву (можна нарізати скибочками) і сервіруйте з половинками помідорів чері та свіжою зеленню.